Roberto & Andreas @ Dallas Club 2013-11-09

November első hétvégéjén nem kis bulival várunk benneteket Lentiben a Dallas Club-ban!
Magyarország két legmeghatározóbb lemezlovasa Andreas, és Roberto teszi tiszteletét nálunk szombat este!

★Roberto★

Magyarország legfelkapottabb lemezlovasai közé tartozik. Az elmúlt évek legmeghatározóbb rádióműsorának a Nite Force oszlopos tagja! Minden nagyobb fesztiválon táncoltatta már a nagyérdeműt! Mint kis hazánkban, mint pedig a határon túl nagy sikereket tudhat maga mögött!

★Andreas★

Az elmúlt évek egyik legjobb és legismertebb klubslágerei köthetők a nevéhez. Antonyoval és Bradley White-al közösen készített lemeze hosszú ideig a magyar klubok első számú kedvence volt! A közös együttműködés meghozta a gyümölcsét, hisz 2011-ben megalapították saját kiadójukat a be Famous Records-t. Azóta pedig mint Antonyoval, mint pedig egyedül készített értelmezései hazai és nemzetközi szinten egyaránt nagy sikereket értek el.

Andreas után a Dallas Club két rezidens lemezlovasai Zsica és TIBBBY gondoskodnak arról, hogy igazán kerek legyen ez az éjszaka is!

És ha ez még nem lenne elég, akkor érkeznek még a gyönyörű Bombás Hoszteszek is, akik arról gondoskodnak majd, hogy ne maradjatok szomjan ezen az estén sem!

DJ’S:

★ ROBERTO ★
/NiteForce/
https://www.facebook.com/RobertoNforce

★ ANDREAS ★
/Be Famous recods, Club Wave/
http://facebook.com/AndreasDJ.HUN

★ Zsica ★
/Dallas Club Lenti/
http://www.dallasclub.net/

★ Tibbby ★
/Dallas Club Lenti, Club Angels Zalaegerszeg/
http://facebook.com/tibbby1

Egy nagyon jól sikerült, ismét teltházas buli emléke.Roberto, Andreas, Zsica Arany Áron, TIBBBY, a BOMBA! és legfőképpen a ti közreműködésetekkel.

Posted by Dallas Club Lenti on 2013. november 25.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.